Advertentie plaatsen

Start Audio, Tv en Foto Overige Audio, Tv en Foto

Sony MDRE9LP Zwart

Samenvatting
  • € 6,95
Omschrijving
Geniet overal van uw favoriete muziek met de Sony MDRE9 LP in-ear hoofdtelefoon (zwart). U kunt de hoofdtelefoon gebruiken voor bijvoorbeeld uw mp3-speler, iPod of Walkman. De hoofdtelefoon heeft 13,5mm driverunits voor krachtige lage tonen. Het snoer is 1,2 meter lang en is lichtgewicht en duurzaam. De MDRE9LP wordt geleverd inclusief extra siliconen oordopjes.
Plaats zelf eenvoudig een advertentie
Plaats zelf eenvoudig een advertentie Wilt u iets verkopen, verhuren of zelfs weggeven? U kunt eenvoudig zelf een advertentie plaatsen, klik op onderstaande link. Uwdomein.nl
Lastminutevakantiebungalows
Lastminutevakantiebungalows Op zoek naar een lastminute vakantie, ga dan naar onze website voor een lastminutevakantiebungalow. Heel veel aanbieders Nederland en Europa lastminutevakantiebungalows.nl
Vergelijkbare advertenties
Vivanco CAA1
€ 7,95
Vivanco CAA1

Vivanco CAA1 audio adapter voor het uitbereiden van een 3,5 mm aansluiting. De kabel kan ervoor zorgen dat de geluidskaart twee uitgangen krijgt. 3,5 mm plug 2x 3,5 mm aansluiting, stereo.

Winsum Gn,
Vivanco CCA155
€ 7,95
Vivanco CCA155

Vivanco CCA155 audio connection lead. De kabel is 1.5 meter en verbindt 2 apparaten met een RCA plug aansluiting met een 3.5 mm plug aansluiting.

Winsum Gn,
Vivanco CCA204
€ 7,95
Vivanco CCA204

Vivanco CCA204 audio connection lead. De kabel is 2 meter en verbindt apparaten met een 3.5 mm plug aansluiting met apparaten met een 3.5 mm plug aansluiting. Bijvoorbeeld van een luidspreker naar een PC.

Winsum Gn,
Dennis
Dennis
Winsum Gn,
Biedingen

Biedingen zijn niet toegestaan op deze advertentie

Wij gebruiken cookies

Deze website gebruikt cookies om deze website te verbeteren en te analyseren en eventuele relevante advertenties van derde partijen te tonen, meer informatie. Door gebruik te blijven maken van deze website of door op "akkoord" te klikken, geeft u aan akkoord te zijn.

Akkoord